Avdelning

Sälj & Marknad

Connect

Denna sida syftar till att presentera för jobbsökande lite mer detaljerat hur är det att jobba på just denna avdelning.
Förklara hur era olika avdelningar fungerar, vad är det för personer som jobbar där, vad kan man vänta sig? Varför är det så roligt att jobba här? vad har man för karriärmöjligheter osv.
Målgruppen för denna sida är givetvis jobbsökande men även era anställda. Ge er anställda en platform att marknadsföra sin avdelning som en bra arbetsplats. Era bästa rekryteringar kommer troligen ske genom rekommendationer från era anställda.

Arbetsplats och kultur

Vi tror att trivsel och resultat går hand i hand. Har man inte balans i tillvaron kommer man aldrig kunna prestera över tid. Av den anledning är frihet under ansvar centralt hos oss.

Vi är idag ett litet team med en fantastisk produkt till vårt förfogande. Vi tror på en företagskultur där man känner sig som hemma och där var och en har möjlighet till avancera och utvecklas både på kort och lång sikt.

Varför jobba med oss?

På KlickData har alla anställda stor möjlighet till avancemang utan alla de tidsramar som ofta finns hos större företag. Vi vet hur viktigt det är med balans och värdesätter hälsa och trivsel före allt.

  • Personlig utveckling

    Då vi är ett litet team i något som skulle kunna kallas som en nystart för bolaget, är möjligheterna till avancemang obegränsade

  • Balans mellan vardag och jobb

    Att ha "work-life balance" är något fler och fler bolag tar efter. På KlickData har detta länge varit en prioritet. Vi tror inte att leverans och obalans kan hänga ihop. Trivs man bra, mår man bra och då kommer resultaten. Därför lägger vi stor vikt vid frihet under eget ansvar för våra anställda.

  • Konkurrenskraftig kompensation

    Gör man ett bra jobb, så ska man tjäna därefter. Rätt kompensation är oerhört viktigt för att känna sig nöjd, uppskattad och motvierad i sitt jobb. Vi har därför tagit fram en lönemodell där man har en hög fast lön tillsammans med en lukrativ rörlig modell där det inte finns något tak.

Stockholm

Värtavägen 15
115 53 Stockholm Vägbeskrivning kunskap@klickdata.se 08-667 49 80 Se sida

Jobbar du redan på Klick Data?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@klickdata.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor